maanantai 15. huhtikuuta 2013

KATSE KATTOON!

Viikonlopun maalikokeilut ei ihan mennyt putkeen vaikkakin seinään asti maalia saatiinkiin testaukseen. Nti A halusi oman huoneen yhden seinän tehosteväriksi lilan, jota olikin kauppaan tilattu näytetilkka valmiiksi sekoitettuna. Väri olikin ehdottoman hieno ja toiveen mukainen, mutta sitten tuleekin se MUTTA.
Maalikauppaan oli tilattu myös muita haluttuja tehosteväri testimaaleja, sekä sävyttävää saunasuojaa. Kaikkia näitä värejä yhdisti iloisesti tämä hento lilan sävy. Jopa perinteinen "maalarin valkoinen" oli enemmin pastellin violettia. Joko koko perheen verkkokalvoille oli ruiskahtanut tätä lilaa maalia, tai sitten kaupan maalimestarille oli sattunut pieni kämmähdys.
Eli viikonlopun maalauskokeiluista ei sen enempää, eikä ainakaan kuvamateriaalia...

Seinät saa siis olla, kohdistamme katseen kattoon.

Pari vuotta sitten kiireellä muutettaessa, ei ollut suurempaa aikaa ja energiaa miettiä kattovalaistusta. Muutama tämänhetkinen valaisinratkaisu on osoittautunut todella "sudeksi" Olohuoneessa ei esimerkiksi ole tällä hetkellä yhtään valaisinta, johon ei olisi pitkän Hra X:n pää kolissut. Eli vaihtoon menee. Siis valaisimet.

Olohuoneen kattovalaisimista ei ole vielä mitään suurempaa idealamppua syttynyt. Pidempiaikainen haave on kuitenkin edelleen kirkkaana mielessä ja aina silloin tällöin myös ääneen mainittuna. Josko jo pian olohuoneen nurkasta löytyisi Tuplakupla. Vaikka ihan se pieninkin, mutta isompikin mahtuisi...Lauantain Terra-retkellä, yritin ripustautua yhteen tälläiseen, mutta taas jouduin lähtemään ilman omaa TK:ta.No, ehkä jo ensi kerralla...

Ja toki meille mahtuisi myös pari näitä

Remontin myötä on myös aika vaihtaa keittiön valaisimia. Tällä hetkellä sieltä löytyy perinteinen, mutta yrk, niin ruman valon antava loisteputkihärpätin. -> VAIHTOON. Lisäksi ruokapöydän päällä on bling bling valaisin, eli vaihtoon ->.

Nämä vaihtoehdot on tällä hetkellä vahvimmilla.
Kaikki nämä kolme mallia kiehtoo omalla tavallaan ja tarvinnee vielä hieman makustelua ennen lopullista ratkaisua.Nämä pienet pallukat myös on hirmu kivoja, mutta jos ajattelisi niitä vaikka ruokapöydän päälle, niitä pitäisi olla useampia ja mielellään eri pituisilla johdoilla. Muutaman valaisinpallukan rykelmällä saisi kyllä mukavan ja erilaisen valaistuksen pöydän päälle.
Näihin valoisiin ajatuksiin on hyvä päättää tämänkertainen bloggaus.

Sateesta huolimatta, aurinkoista päivää! Kaikki perheemme jäsenet ei ole kovin innokkaita aamuisin heräämään. Tai ainakaan poistumaan peiton alta. Tarkennettuna ei kukaan meistä.Let´s smile!

-Päivi-Ei kommentteja:

Lähetä kommentti