perjantai 19. huhtikuuta 2013

Nyt on pinkat hallinnassa, jeee!

Maalikäryt on poistuneet ja vaatehuone pakattu uudelleen. Ei ikinä uskoisi, kuinka onnelliseksi voi tulla kun saa pitkin lattioita ja pöytiä vallanneet vaate- ja pyyhekasat pois näkyvistä. Ja vieläpä suht hyvään järjestykseen.
Muutama säkillinen tuli myös poisheitettävää. Kasa pyyhkeitä ja vaatteita sai lähtötuomion aikansa turhaan nurkissa kierittyään.

Mutta ihan alkuperäistä lähtötilanne kuvaa en kertakaikkiaan voi laittaa tänne, kun ihan selkäytimessäkin karmii pursuavat hyllyt ja vinksallaan olevat pinkat. Yök.

Mutta lähtötilanne nro 2 oli tämä:
Kuten kuvasta näkyy tiiliseinät oli jo kellastuneet ja puunvärinen katto hankkinut tummaa sävyä pintaansa. Muutenkin tämänlainen katto puunvärisenä aiheuttaa näppylöitä hipiälle.

Katto sai uuden värin ( ihan ite maalasin) ja seinät myös maalattiin valkoiseksi. Luonteeni huomioiden kaiken pitäisi tapahtua mieluummin heti ellei hiukan nopemmin, joten oli valtaisa pettymys kun tähän pieneen koppiin upposi kolme iltaa, ennenkuin se oli valmis. No ei vaiskaan, onneksi hra X on meistä se järkevä ja rauhallinen, joka saa myös hätähousunkin ymmärtämään miten kuuluu toimia.

Väliaikakuvitus:

Tässä kohtaa tein jo pieniä aaltoja...


Eilen hra X asensi vielä uuden lampun kattoon ja hyllykön seinään kiinni. Vanhasta lampusta vielä sen verran, että nyt tiedän kuinka hitaasti voi lamppu syttyä. Ja tarkoitan nimenomaan valoa tuottavaa lamppua. Se vertauskuvallinen syttymishitaus on joskus huomattu aiemmin jo. Aiemmin jos halusi aamulla löytää vaatehuoneesta jotain, oli pakko laittaa lamppu syttymään jo illalla. Näin varmemmin oli edes hiukan valoa aamutuimiin.

Mutta tittiditittidiii ja rumpujen pärinää!!


 
 

 
Toiselle seinälle tulee vielä Sovelloon rinnastettavat hyllyt ja tangot, joita pitäisi lähteä huomenna metsästämään Porin kaupungista.
 
 
Onnellista ja aurinkoista viikonloppua, aurinkoa ja lämpöä luvassa!
 
Kuvauksista näissä kuvissa on huolehtinut nti A <3
Terkuin,
Päivi
 

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti