maanantai 29. huhtikuuta 2013

Vanha pois vauhdilla...

Nyt se on todella todistettu, että tapetti voi lähteä helposti isoina siivuina. Huonompi vaihtoehto on, että se lähtee postimerkin kokoisina paloina. Kuluneen viikonlopun aikana tuli todistettua molemmat vaihtoehdot.

Alkumetreillä näytti todella lupaavalta irrottamishomma:
Annin huoneen tapetti lähti helposti ja isoina siivuina. Tosin vettäkin roiskittiin useampi ämpärillinen seinän pintaan.


 
Jostain kohtaa tapetti irvistää jo ilman apuakin. Kaikki seinät näyttää todella hirveältä, nyt kun seiniltä on riisuttu taulut ja ikkunoista verhot. Karua.
 
Martan huoneen tapetin poisto onkin jo pidempi juttu. Mikään kosteutus ei riittänyt helpottamaan ja tapetti tosiaan lähti hyvin pieninä paloina. MUTTA LÄHTI KUITENKIN!
 
Laminaattien irrotus kävikin nopeimmin viikonlopun urakassa.
 
Ja tittidii, sieltä alta paljastui ihanan keltainen kokolattiamatto. Yyh. Pois sekin!
 
Paljon saatiin aikaiseksi ja paaaaljon on tehtävää. Tosin mikään homma ei ole ylivoimainen ja tuntuu jopa mukavalta kun projekti on yhteinen ja aina neljä kättä saa enemmän aikaiseksi kuin kaksi. Hyvä mein joukkue!
 
 
Joku sentään osasi rentoutua ja huilata viikonlopun aikana.
 
 

 
 
Loppuun suuret kiitokset Harjavallan Alkon ERINOMAISELLE palvelulle.
Käväisin kyseisessä liikkeessä viime viikolla maistettuani erinomaista viiniä, jota olisi ollut kiva maistaa uudelleen. Asiansa osaava myyjä otti selvää kyseisestä viinistä. Kaupan omassa valikoimassa juuri sitä viiniä ei ollut. Kävi kuitenkin ilmi, että viiniä olisi tilattavissa. Pullolle olisi tullut lisäkustannusta 40 euroa... Vaikka viini on käsittämättömän hyvää, hinta olisi noussut kuitenkin yli kipurajan. (Paljon yli).
Mutta, ei hätää ja syytä murheeseen. Myyjä osasi suositella vastaavaa, samalta alueelta tuotettua viiniä, joka samalla myymälään tilattiin. Tätä voi suositella todella suurella kannatuksella punaviinin ystäville.
Meillä se nautittiin aurajuustolla kuorrutetun peuran sisäfileen kanssa. Uuniperuna sai kaverikseen omavalmisteista aiolia. Tämä kyseinen viini oli se kuuluisa "piste iin päälle" Pullon hinta oli muistaakseni n. 17 euroa ja maku oli joka sentin arvoinen. Jos törmäätte jossain myymälässä tämän näköiseen pulloon, niin kannattaa ostaa omaan viinihyllyyn!
 
Kiitos Reija, palvelu oli ensiluokkaista niinkuin tämä viinikin!
 
Se taitaapi olla vappuviikko, joten pian saadaan simaa ja munkkeja. (Ainakin on äiti valjastettu loihtimaan meille kyseiset herkut.)
Riehakasta vappua kaikille! Meillä se tuntuu jo alkaneen....
 
 
 
 
 
-Päivi-


Loppuun vielä kuva-arvoitus... Mistä?1 kommentti: