keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Ainahan se on mielessä...

... nimittäin loma.

Aika-ajoin ajatus karkaa jo loppukesään ja siellä odottavaan lomaan. Onhan tässä koko kesä vielä edessä, mutta Suomen kesäsäät tietäen on taas ollut varmistettava, että edes viikon aurinko paistaa ja lämpö hellii hipiää.

Perheen arvontakone näytti lomakohteeksi tänä kesänä Kreetan Plataniaksen. Itselle tuo on aivan uusi kohde, mutta Kreikassa muutamia lomakohteita kolunneena, en usko kokevani pettymystä tässäkään paikassa.Viimeksi Kreikan Pargassa lomaillessa paikassa viehetti suunnattomasti kohteen kauneus ja rauhallinen kylämäinen tunnelma. Ja lempeä lämpö ja hyvä ruoka ja ja ja...

 
Tirpuset on taas vuoden vanhempia ja eivät enää kaipaa bamseklubeja ja pikkulasten aktiviteettejä, vaan nyt odotetaan vesijettejä ja banaanivenekyytejä merellä.
Ja polskintaa. Se into on ihan loppumaton. Viikon aikana tytöt viettää aikaa enemmän veden alla kuin missään muualla.
 
Monta maata ja kohdetta hekin on jo nähneet ja kokeneet ja siitäkös voin äitinä olla kovin onnellinen ja iloinen. Aina se avartaa ja opettaa kun lähdetään muille maille katsastamaan elämän menoa ja meininkiä. Ainakin itse annan suuren arvon sille, että olen päässyt matkustamaan pienestä pitäen joka paikkaan omien vanhempieni kanssa. Varsinkin pienten lasten kanssa matkaaminen on toisinaan haastavaa, mutta nykyään meillä se on jo suht helppoa ja mukavaa. Ja toki kokemus on jo tirpusiakin opettanut matkaamaan ja käyttäytymään asian vaativalla tavalla. Oma lukunsa on tietysti lomat ilman lapsia, joissa ei olekkaan huolen häivää. Ensimmäisenä tuleekin mieleen vuoden vaihteen loma Budapestissä, joka olikin täynnä vauhtia ja tilanteita...
 
Mutta seuraavana siis matkaan mukaan lapset ja Hra X ja suuntana Platanias.
 
 
 
 
 
 

Tässä taitaakin olla kuva tulevasta hotellistamme. Muutama huoneisto on varustettu omalla yksityisellä uima-altaalla, joten sellainen laitettiin varaukseen.
osa kuvista Finnmatkojen sivuilta
 
Emmeköhän noissa maisemissa saa aikamme kulumaan. Ja mikä parasta: YHDESSÄ!!
 
Lomankaipuu terveisin,
 
Päivi
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti