tiistai 18. kesäkuuta 2013

Kesäfiiliksillä...

Aurinko näyttäytyy taas, mutta suuresta lämpöaallosta ei voida parhaalla tahdollakaan puhua. Lapsi on ihme tyyppi. Aikuinen (minä) tärisin takki päällä rantaviivassa ja hampaat löi loukkua, niin mitä tekee tirpuset?
Menee uimaan. Tietysti. Koiraparka raahattiin myös. Ei innostunut.
Uimari nro 2

Uimari nro 1

Ehkäpä kesä on nyt kauneimmillaan vai mitä meinaatte? Meillä on kotona innokas kukkien poimija. Kaikki maljakot on täynnä luonnosta poimittuja kukkia ja alkaa terassi täyttyä pikkuhiljaa. Martta oli sitä mieltä että kaikki kukat ei luonnostaan tuoksu kovin hyvältä, joten niihin lisättiin hajuvettä. Paljon. Nyt ainakin tuoksuu...
Uimaan, taas kerranTehkää perässä...

Juhuu, kohta on juhannus. Yötön yö, eikö vaan? Mitä suunnitelmia? Omalla kohdalla voin riemuissani todeta, että EI MITÄÄN!! Aamulla saa herätä omasta sängystä ja lähteä jonnekkin jos siltä tuntuu ja jos ei tunnu saa venyä siellä sängyssä. Parasta.
Loppuun vielä maininta. Kuinka hyvä yhdistelmä on musta sohva ja valkoinen koira? Ei kovin hyvä. Tai vaaditaan ainakin tehokas imuri ja innokas siivooja.

Mukavaa jussin odotusta!! Kerätkää odotellessa vaikka kukkia, ne on hienoja! Tai jos ette jaksa, täältä löytyy yhden niityllisen verran, tervetuloa hakemaan....


                                                                          Päivi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti