keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Vielä kerran katse kesään ja sitten kohti joulua...

Sanottakoon nyt heti kärkeen, että Suomi on mahtava paikka asua. Kesä on ollut mahtava jo ilmojenkin puolesta.Mutta miten se aika menee niin nopeasti? Juuri kun juhannus tuli taputeltua, olikin jo elokuu ja sen myötä loppukesän unohtumaton viikonloppu.Ja tässä sitä ollaan. Lokakuussa. Kesä heilahti vauhdilla ja lapsetkin varmaan kasvoi humahtamalla useita kesäsenttejä.


Tämä mahtava laitos valmistui kesän aikana. Kuvassa historian eka uimari uudessa uima- ja liikuntahallissa. Tässä altaat vasta täyttövaiheessa heinäkuussa. Martta sai  kunniatehtävän olla EKA.

Sama kyseinen tyttö on ilmeisesti jo asennoitunut joulun tuloon, koska olisi kuulemma aika laatia "se lista". Kohta siis alamme elämään jännittäviä aikoja...

Joko siis pitää alkaa miettimään joulujuttuja? Millainen joulu puetaan kotiin ja millaisia toiveita perheenjäsenillä on kyseistä juhlaa kohtaan. Mullakin on yksi.
Ei yhtään häsläystä. Ja joululahjaksi ehkä kliseeltä kuullostava toive: Kotona, joulurauhan ytimessä perheen kanssa. Ei mulla muuta.

Sanotaan siis haikeat heipat kauniille, onnelliselle rakkauden ja onnen kesälle 2013 ja nautitaan syksystä. Ja kyllä sitä pian saa jo sanoa ääneen: tontut kurkkii....


Kuvassa vielä koira, jonka tunteita on loukattu. :)

Kirpeää syksyistä viikkoa!

-Päivi-Ei kommentteja:

Lähetä kommentti