lauantai 16. marraskuuta 2013

Cafe?

Saisiko olla kahvia? Kyllä kiitos, meillä sitä kuluu. Ostin joskus pari vuotta kahvikoneen. Siinä oli monta huonoa puolta. Se oli iso, vaikeakäyttöinen ja turhan kallis. Sen jälkeen kun hermot oli palanut loppuun käyttöohjeita tavatessa, laite siirtyi varaston hyllylle.

Kunnes törmäsin Pauligin kapseleilla toimivaan koneeseen. Klik Klik ja viikon päästä  keittiössä oli toimiva ja helppokäyttöinen kone.


Kapseleissa, joita koneeseen laitetaan on useita makuja. Omaksi suosikiksi nousi Latte. Ensin tökätään koneeseen kapseli, josta syntyy maitovaahto ja sen jälkeen kahvikapseli ja ta-daaa, hetkessä voi nauttia hyvää lattea. 
Pauligin sivuilla tutustuessani kyseiseen laitteeseen huomasin, että sesonkimakuna on myös glögikapseleita, joita en kyllä paikallisissa elintarvikekaupoissa käydessäni löytänyt. Mutta Tazza kaakaokapseleita löytyi ja niistä tuli hitti.Arkista Juhla Mokkaa myös löytyy valikoimasta. Tosin sain pienen toiveen aamulla. Ja se tuli sieltä suunnalta missä Ainoa Oikea Kahvi valmistuu Mocca Masterilla. Noh, myönnettäköön, itsekin tykkäsin  keittimellä keitetystä tavallisesta kahvista enemmän kuin kapselijuhlamokasta. 

Mutta, nautinnollisiin kahvihetkiin tämä latte on i-ha-naa!!


Ihanaa viikonloppua Te kaikki lukijat!

-Päivi-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti