torstai 28. marraskuuta 2013

Joulun odotusEi voi kuulkaas mitään. Olen alkanut odottamaan joulua. Tai itseasiassa olen alkanut nauttimaan joulunodotuksesta. Kuinkahan monena vuonna olen tuskin suonut ajatustakaan joulunodotukselle saati sen vietolle.

Mutta tänä vuonna kaikki on toisin. Ei haittaa vaikka maa on musta ja ilma synkeä. Meillä ollaan niiiiin joulunodotus fiiliksillä.

Meillä on varastossa ISO rottinkinen kori täynnä joulukoristeita, joka on yleensä kannettu sisälle vasta ihan vähän ennen h-hetkeä. Viime viikonloppuna käydessäni kaupassa, tytöt olivat saaneet joulusisustuspuuskassa kuningasidean kantaa aarrelaatikko sisälle.
Olin max. puoli tuntia pois ja sillä välillä oli laatikko pengottu ja koristeet siirretty pois laatikosta huoneita koristamaan. Joku pieni epäröinti asiassa oli kuitenkin ollut, koska koristeet oli siirtynyt vaan tyttöjen omiin huoneisiin. Olohuone oli jätetty rauhaan.
Anni oli koristellut maltillisesti ja myönnettäköön, että huone oli kiva ja koristeet oli oikeilla paikoilla omaankin silmään. Mutta....

Martan huone olikin saanut hieman runsaamman koristelun. Kuusenpalloja roikkui ihan joka paikasta, mihin vaan pallon lankasilmukka oli kiinni osunut. Valosarjoja oli useampi ja tonttuja ja enkeleitä oli myös mittava määrä pöydällä ja hyllyllä. En toki raaskinut heti viedä koristeita pois vielä hetkeksi, mutta illalla nukkumatin käytyä laitoin tontut ja enkelit vielä talteen toviksi.


Pinterestistä löysin kuvia, jotka kuvaa omia mieltymyksiä joulun koristeluun. Kas tässä näitä ihania ja toteutuksen alla olevia...


                                                


                        


                        


                       


                        

Joulunodotus fiiliksillä, ilman stressiä. Nautitaan tästä!

-Päivi-


kuvat: PinterestEi kommentteja:

Lähetä kommentti