perjantai 11. huhtikuuta 2014

Pääsiäismietteitä

Tiedän kyllä, että pääsiäisen vieton alkuperäinen ajatus on karannut meillä melko kauas. Kotona on kiva olla, mutta juhlapyhinä se on vielä mukavampaa, kun aikaa on enemmän.
Kun tytöt oli pieniä oli suklaamunat hartaasti odotettua herkkua, samoin muutkin värikkäät pääsiäisnamut.Nyt taitaa olla kaikkien odotuksissa yhteinen muutaman päivän vapaa. On lupa valvoa vähän pidempään, aamulla saa herätä hitaasti, ilman kahdeksan kerran herätystoistoa, jota joudun toistamaan joka arkiaamu kolmeen korvaan. Hra X:n työmapit ja läppärit siivotaan vaatehuoneen pimeimpään nurkkaan pääsiäissiivouksen yhteydessä.Aika suuri pinnistys on vielä ruokahankintojen teko. Siinä vaiheessa kun vapaat alkaa ja koti on saatu viritettyä pääsiäistunnelmiin on melko suuri ponnistus lähteä ruokakauppaan. Yök.
Meillä ei yleensä vannota yhteisiin kauppareissuihin, koska vielä olen niistä itsekseni selvinnyt, mutta juhlapyhien alla, apu on otettu kiitollisena vastaan.
Kunhan nämä pakolliset askareet on suoritettu, saa odotetut vapaat alkaa hyvillä mielin.

Sen erikoisempia suunnitelmia tekemättä, veikkaan, että aika kuluu siivillä. Luultavasti suunnitelmissa on retkeilyä Yyterin dyyneille, huilia, koekeittiön testailuja sekä extempore lähdöt minnenenänäyttää. Siis ihan parasta.Kotiin on tulossa uutta mattoa keittiöön ja olohuoneeseen, sekä muitakin uusia tekstiilejä. Taidan säästää ne vielä avaamattomana paketissa ja asettaa paikoilleen vasta viime hetkellä.


Mikäs siinä sitten onkaan mukavampaa kun rento pääsiäinen hyvien tyyppien lähellä. Perhe <3Mukavaa pääsiäisen odotusta Teille!


-Päivi-

kuvat Pinterest
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti