tiistai 22. huhtikuuta 2014

Tättärää, vapaat valitettavasti lusittu.

Kaikki hyvä loppuu aikanaan, kuulemma. Näitä hienoja ja onnellisia vapaita olisi voinut jatkaa vielä pidempään. Ohjelmaa on ollut mutta vallan ilman aikatauluja.
Aika on kulunut siivillä, onhan ympärillä ollut ne tärkeimmät ihmiset. Ja hei, jotakin hyödyllistäkin on saatu aikaan.Sinne on upotettu perunaa, sipulia ja valkosipulia. Yhteen laatikkoon tulee vielä porkkanaa ja punajuurta. Melko jännittävää, mitä satoa korjataan…

Lämmin ilma houkutteli Yyterin sannoille. Kotoa lähtiessä oli melkeinpä kuuma, mutta meri hohkasi vielä TODELLA kylmää ilmaa.

Pienet suunnitelmat myös uutta terassia varten. Koska valmista, koska, koska?? Tai oikeastaan vanhan terassin jatketta. Nyt siinä kohtaa on vaan surullinen kasa santaa. Käsivarret on lähes tunnottomat vanhojen laattojen pois kantamisesta. Mutta jospa uutta alkaisi muotoutua.

Aika kuluu siivillä kun on mielekästä tekemistä ja perhe koolla. Koko pääsiäisinen on ollut touhukas ja ilmojenkin puolesta erittäin onnistunut. Loppuhuipennuksena oli vielä sulkkiksen nelinpeli ilta-auringossa. Pisteitä ei laskettu ja kaikki voitti. Ainakin omasta mielestään…

Martan huoneesta kuuluu perinteiset Koiramäen iltasadut, joita molemmat tirpat kuuntelee ja välillä kuuluu tuttua tirskuntaa, kun lukija maustaa tarinaa omalla mielikuvituksen tuotteilla. Tähän on hyvä päättää täydellisen onnellinen pääsiäinen.Mukavaa alkavaa viikkoa, joka onkin hiukan lyhyempi.

-Päivi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti