tiistai 26. elokuuta 2014

Kotiin koppaan maate

Nyt sataa. Ja tauotta. Eikä kuulkaa harmita yhtään. Kesä oli ilmojen puolesta oikea kesä, ainakin oman loman aikaan. Ja helle kyllä riitteli kovin jo.

Sadepäivänä on mainiota linnoittautua kotiin.
Villasukat kuuluu oleellisena varustuksena sateiseen koti-iltaan. Tästä sadepäivän tunnelmasta puuttuu ainoastaa se takka. Kynttilät korvatkoon asian. Jos ei nyt aivan samaan lämpöön päästä, mutta tunnelma on taattu ja huomattavasti pienempi vaiva.
Kirjaston aktiivikäyttäjinä kotoa löytyy aina jotakin luettavaa. Jos silmät ei jaksa lukea, turvaudutaan Netflixiin. Jos sekin alkaa väsyttää, voi huoletta kuunnella sateenropinaa ja ottaa pienet siestat.
Tosin tunnetusti meillä lapset ei väsähdä KOSKAAN siestan aikaan. Aivan varmasti on asiaa, jos itsellä meinaa luomi painua kiinni. Siihe voi luottaa 100 prosenttisesti.Sadepäivät vapauttaa velvollisuuksista pihatöistä ja kiintiöulkoilusta.


Sade, i just like you!

-Päivi-2 kommenttia:

  1. Minuakaan ei sade haittaa pätkääkään. Lukemiseen en oikein jaksa keskittyä illalla mutta Netflix löytyy onneksi meiltäkin sekä tietokone jolla selailla blogeja :)

    VastaaPoista
  2. Oijoi, oot ihan oikeassa. Tuo blogien lukeminen unohtui mainita. Mikäs sen mukavampaa? Pitääkin tehdä pieni gallup ja vinkki pankki postaus lukijoiden lempiblogeista! Löytyisi varmaan uusia, mielenkiintoisia juttuja.

    VastaaPoista