lauantai 25. huhtikuuta 2015

Näin teet lähtemättömän vaikutuksen uusiin naapureihin.

Kuvitelkaa tilanne, että olette uudella alueella, jossa kukaan naapureista ei ole VIELÄ tullut tutuksi. Jatkakaa mielikuvaa ajatuksella, että loikkaan ylös sängystä klo 6.15, nappaan kameran mukaan ja ryntään ulos kuvaamaan. Ennen ovesta ulos astumista vedän villasukat jalkaan, jotka ei oikein natsaa shortsien ja teepaidan kanssa. Pääpehko on eilisillan pesun jäljiltä, noh, sanotaanko pörheä. Kaikki luonnonkiharat hiukset omaavat ihmiset tietävät tämän dilemman.
Näillä alkuasetelmilla olen kukkamaan vieressä puoliksi makuuasennossa zoomaillen, mitä sieltä maasta tänä aamuna nousee.
Kyl sielt vaan hei kaikkee nousee. Täällä näyttäisi kasvitieteellinen puutarhakin vaatimattomalta.

Ei varmaan ole ihan jokapäiväinen näky ollut, että tällä tontilla joku puoliksi makaa maassa kamera naamalla. Edellinen naapurustoni tuskin yllättyi mistään, mutta näillä uusilla saattaa olla hieman totuttelua. Että hyvää huomenta vaan uudet naapurit, ihan balanssissa on pää, vaikkei se ehkä siltä tänä aamuna näyttänytkään.

Täytyy sanoa, että kyllä ovat entiset asukkaat tehneet pihallakin valtavan työn. Pikkuhiljaa alkaa hahmottumaan myös se, mikä työmäärä meitä odottaa, että saadaan pidettyä se edes osittain samanlaisena. Mikäs siinä, onhan meitä neljä rivakkaa ja reipasta jäsentä tekemässä. Kahdella jäsenistä taitaa reippaus olla suoraan verrannollinen pihaduuneista maksettavaan palkkaan.

Mukavaa perjantaita!

-Päivi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti