lauantai 13. kesäkuuta 2015

Mamma mia, juhannuspizzaa??

Taannoin olimme R:n kanssa YHDESSÄ kaupassa. Käsiini osui "Pihakokin kesä"- lehti. Viime metreillä R yritti vielä laittaa lehden takaisin hyllyyn, koska etukannessa komeili teksti: " Suunnittele kesäkeittiö"
Hah, otin otteluvoiton ja lehti päätyi mukaan.

En mä niinkään siitä kesäkeittiön rakentamisesta innostunut, mutta juttu pizza- tai paremminkin leivontakivestä kyllä.

Siispä leivontakiven hankintaan.

Kotiin päätyi Weberin leivontakivi ja pizzalapio. Ohjeistuskaan ei ollut rakettitiedettä, joten uskoisin tämän jopa onnistuvan.

Ajatuksissa on tietenkin kaunis, aurinkoinen juhannusaatto, jolloin grilli kuumenee, pizza paistuu ja ruokailu hoituu terassilla hyvän viinin kera.
Todellisuudessa melko varmaan sataa vettä tai räntää ja kukaan ei tarkene seistä ulkona grillin vieressä. Pizzalapion suurin käyttöaste on sadesuojana kun haetaan puuvajasta puita saunanpesään ja takkaan.



Onko kokemuksia kivestä? 

-Päivi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti