lauantai 10. lokakuuta 2015

Possuwokkia läheltä

Taloutemme postilodjuun paukahti taannoin Maaseudun tulevaisuus -lehti. Aviisissa oli koko aukeaman juttu, johon molempien huomio kiinnittyi.

Lehden juttu kertoi Vampulalaisesta Hornan Vapaan possun tilasta. Tässä kohtaa kannattaa klikata facebookista haku kyseiseen paikkaan. Sanomalehden juttu oli hyvä ja facebook sivut vielä kivemmat.
Videot kyseiseltä tilalta on mukavaa katseltavaa. Jossain on sentään inhimillistä toimintaa.

Tuumasta toimeen ja possun puolikas tilaukseen. Palvelu pelasi ja kohta pakastin olikin täynnä vapaata possua.

Puolikkaasta possusta on moneksi. Tänään possun suikaleista valmistui wokkia.











Paprikat, valko- ja keltasipulit ja porkkanat kuullottui pannulla voi-oliiviöljyssä niin, että purutuntuma jäi. Possunsuikaleet paistettiin ja haudutettiin kypsäksi. Makua antoi suola, pippuriseos, paprikajauhe, soijakastike ja sweet&chili kastike. Lopuksi samalle wokkipannulle kaikki ainekset, pieni haudutus ja vóila. Se oli siinä.
Lautaselle annos ja päälle tuoretta rucolaa ja tumma balsamicoa. Tässä kohtaa pieni vinkki paikalliselle K-kauppialle: Valikoimasta puuttuu hyvä ja laadukas balsamico.

Terveiset Vampulaan. Ostos oli onnistunut ja palvelu oli parhainta. Keep on going! Suosittelen!!

Makoisaa viikonloppua!

-Päivi-



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti