torstai 31. joulukuuta 2015

Kulman takana 2016.

Harvoin katson taaksepäin, se ei hyödytä mitään. Kivat, hyvät ja onnelliset asiat tuntee sielussaan katsomattakin. Muista ei niin väliä.

Katse eteenpäin suunnattuna hyvinkin lähellä siintää jo vuosi 2016. Näistä kuluneen kuuluisista ruuhkavuosista huolimatta todella odotan uutta alkavaa vuotta haasteineen. Vai onko tämä elämä sittenkään niin haastavaa?

Välillä suurta haastetta antaa jo pelkästään aikataulun ja kellon toivoton yhteensovittaminen. Joskus meinaa pinna kärvähtää kun liian täysi kauppakassi antaa periksi ja jugurtit ja tomaatit vierii pisin pihaa kaksi metriä ennen kotiovimaalia.

Niin että, jos tuossa ovat ensi vuoden haasteet, niin aika valoisin mielin mennään sitä kohden. Ilman suuria murehtia ja huolia on hyvä kääntää sivu seuraavalle vuodelle.

Hei vuosi 2016, odotan sulta:

Terveitä-, iloisia ja onnellisia päiviä, arkea ja juhlaa sopivassa määrin, ehkä juhlaa hieman enemmän... matkoja lähelle ja kauas.

Ja kiitos vuosi 2015, toit mukanasi turvallista ja tasapainoista elämää, enemmän rohkeutta ja onnellisuutta kuin olisin koskaan osannut edes odottaa. Kaikki on hyvin, balanssissa.

SALUTE!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti