torstai 26. syyskuuta 2013

Loma kuvina

Ei oo sitte mitään kohtuutta näissä keleissä. Juuri tuskailin melkein neljänkymmenen asteen hellettä. Ja kuinkas kävikään? Tänään sai skrapata auton ikkunoita aamutuimiin.

Siirrytään siis takaisin sinne + 40 asteeseen.


Kuumaa oli. Jo jopa liian kuumaa. En olisi uskonut noinkaan sanovani, ottaen huomioon muutamien edellis "rantalomien" palelut ja kylmät tuulet. Platanias tuli nähtyä nopeasti. Paikkahan ei ole suuri ja kadut on nopeasti tallattu ja rantaviiva mitattu. Paikka saa kiitosta palvelun ja ystävällisyyden korkeasta tasosta, siisteydestä ja hyvästä ruuasta. Ei mulla miikkoja ole jakaa. Kaikki onnistui hyvin ja loma tuntui lomalta. Pikku plussa vielä lyhyelle lentomatkalle!
Tosin esikko tuumasi loman päätteeksi, että seuraavaksi voisi olla vuorossa kaupunkiloma. VAikka Lontoo tai New York. Että lomaa odotellessa...

Taidanpa mennä teroittamaan jääskrapaa ja etsimään villahousuja.

Mukavia loppuviikon päiviä!

-Päivi-


p.s. bloggaus tehtiin uutuuttaan hohtavalla MacBookilla. Nyt se saapui ja on joka euron arvoinen. Mahtava vehje. Jee! Kerrottakoon vielä, että sain käyttää tätä uutta konetta heti toisena. Ei varmasti vaadi montaa veikkausta, ketä oli eka käyttäjä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti