torstai 12. joulukuuta 2013

Marttani, tuo "hasuu" ja ihana kuopukseni <3

Omat lapset tekee sen joka ikinen päivä. Pysäyttää.

Ekaluokkalaisilla on oppilaskunnan vaalit ja tällä viikolla on koulussa askarreltu vaalimainokset. 

Martan vaalimainoksessa ei ollut tyhjiä lupauksia ja katteettomia kehuja itsestään, saati lahjontaa äänien toivossa :)

Hän oli kirjoittanut piirtämässä omakuvan alle:

OLEN HASUU JA HOIDAN LEMMIKKIÄ.

Siinä kiteytettynä Martan omakuva. Molemmat nuo pitää paikkansa. Pieni kirjoitusvirhe ei haitannut yhtään isosiskon siitä huomauttaessa vaan hän osasi nauraa itselleen ja piti itseään entistä "hasuumpana"Ihmistaimi, joka osaa jo pienenä nauraa itselleenkin ja tuntee sympatiaa toisia ihmisiä ja eläimiä kohtaan kasvaa toivottavasti nuoreksi ja aikuiseksi, jolla on vielä sydän ja sisin lämmin ympäröivää maailmaa kohtaan.Suurin tehtävä onkin siinä, että pystyy äitinä ja kasvattajana säilyttämään nuo kallisarvoiset piirteet ja vaalimaan niitä oikein. Tuo pieni lapsi ei ole vielä vihainen tai katkera kelleen tai mistään. Ja hän myös osaa omalla tavallaan vähentää aikuisen kyynisyyttä, kunhan pysähtyy häntä kuuntelemaan ja todellakin, ottamaan opiksi.

Lainaus leijonaemoilta:

"On lähes pelottavaa, miten paljon omaa lastaan rakastaa. Se on tunne, jota ei voi verrata mihinkään. Sitä ei voi toiselle selittää. Sitä ei voi sanoin kuvata. 
Äidinrakkaus on lähes vaarallista rakkautta, mitä muihin ihmisiin tulee. Se tekee äideistä leijonia, jotka tekevät mitä tahansa lapsensa puolesta.
Ollaan siis hasuuja kaikki tänään ja huomennakin vielä!

Terveisin, 

Leijonaemo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti