sunnuntai 10. elokuuta 2014

Tervetuloa syksy!


Aika on jo valmis, syksyyn. Koululaiset lähti taipaleelle perjantaina ensimmäistä koulupäivää ja itse vietin viimeistä kesälomapäivää. Lomailmoja ei voi moittia millään tapaa, eikä vietettyä lomaa muutenkaan. Kiireettömiä päiviä, niitä juuri oli toivelistalla korkeimmalla sijalla. Sain olla kolme viikkoa kotona, pieniä retkiä lukuunottamatta. Kaksi niistä viikoista vielä lempi-ihmiseni seurassa. Aamukahvia terassilla tai sängyssä silloin kun tirpat vielä nukkuu. Monia jutusteluja kevyemmällä tasolla ja myös pintaa syvemmältä. Ei aikataulua, ei kiirettä, eikä painetta singahtelusta paikasta toiseen.
Nyt, kolme viikkoa lomailtua on kiva palata siihen toisenlaiseen arkeen. Aikatauluihin, lukkareihin, työjuttuihin ja säännöllisiin päiviin. Aika aikaansa, sanotaan. Oikeesti myös on kiva palata työpöydän ääreen, tuttujen ihmisten pariin. Tiettyihin rutiineihin.
Terassin laajennus jäi. Ehkäpä ensi kevääseen. Mitä sitten? Kaikella on aikansa, rakentamisellakin. Nykyinen terassi on ollut kovassa käytössä koko kesän. Siinä on istuttu ja nautittu. Jos terassi osaisi puhua, sillä olisi tämän kesän jälkeen monta tarinaa kerrottavana. Parempi ettei osaa.

Sattuneesta syystä tämän bloggauksen kuvat on otettu tabletilla. Mutta tässä illan kuvia ja tunnelmia:


Lomat on siis tällä erää takanapäin. Kesälomaa säästyi vielä viikko syysloman aikaan. Silloin lennähdetään jatkamaan kesää ja nauttimaan all inclusive tarjonnasta. Akut on ladattu siihen asti ja toivotankin arjen tervetulleeksi meille. Kesä oli kaikinpuolin kiva ja onnellinen. Niin kuin elämä yleensäkkin. Ja hei, Suomi on hieno maa. Vuodenajat vaihtelee. Kun aika on valmis, siirrytään uuteen aikaan ja aina se tuntuu yhtä mukavalta. Nautitaan siis täysin siemauksin joka päivästä!

-Päivi-Ei kommentteja:

Lähetä kommentti