perjantai 5. joulukuuta 2014

Malttamattoman pelastaja, Pinterest.

Ei kiire ole, mutta jos mieluiten tänään tai viimeistään huomenna. Se on aikataulu asioille, joka sopii mulle. Kaikki sen yli menevä on liikaa, tai ainakin hyvin huonosti kestettävissä. Joskus jopa tunnin odotus on melkein liikaa.
(Arvatkaa miltä tuntuu tälläiselle ihmiselle 42:n viikon raskausaika x 2?)

Mehän ollaan muuttamassa. Mutta ei, ei tänään, eikä vielä huomennakaan. Aikataulu on vasta kevättalvelle. Edessä on vielä suunnittelua (mielekästä) ja remonttia (ei niin mielekästä) ja muuttoa (vähiten mielekästä).
Veikkaan, että ennen kuin päästään kaupantekovaiheeseen, on oma malttamaton luonne jo käytännössä katsoen riekaleina.
Perheemme ainoa miespuolinen henkilö väittää omaavani terrierin luonteen, jossa korostuu tämä malttamattomuus ja kärsimättömyys. Onneksi toisella sentään on lehmän hermot ja sammutuspeite aina plakkarissa. Mutta tarkoitus ei ollut tehdä luonneanalyysiä, vaan näyttää millä tavoin tästä odotuksesta selvitään.
ONNEKSI on sisustuslehdet, sisustusblogit ja kuvapalvelut kuten Pinterest.


Näillä mennään tällä hetkellä:

Nyt kun tilaa tulee roppakaupalle enemmän ja tästä tulee ihan Oikea Yhteinen Koti, niin nähtäväksi jää, kuinka paljon enemmän vielä erakoidutaan muusta maailmasta.
Käsittämätöntä, miten kaksi tyyppiä, jotka ovat ennen toisiaan ollut aina ensimmäisenä lähdössä ihan minne vaan ja maa on poltellut jalkojen alla, ovat täysin tyytyväisiä siellä omassa kuplassaan. Tai ei siinä ole mitään käsittämätöntä, se on itseasiassa täysin ymmärrettävää. Ihmiset, jotka katsovat samaan suuntaan, tuntevat ja kokevat asiat samalla tavalla, muodostaa hiotun tiimin, josta saa sen mitä tarvitsee. Ja kun tällä tiimillä on vielä paikka, kotikupla, kaikki on kohdillaan. Eikö sen kodin tarkoitus ole juurikin olla se paikka maailmassa, mistä ei tunne haluavansa pois vaan päinvastoin, sieltä poistuessa on kiire palata takaisin. Koti, jossa on oikea tunne ja oikea ihminen, on se voimavara, mikä kantaa vaikka mihin. Meidän kohdalla arvostus näitä asioita kohtaan on erittäin korkealla.
Joo, tiedän, moni ei ymmärrä ja päivittelee tätä meidän sosiaalisen elämän vähäisyyttä, mutta onneksi siitä ei ymmärrystä haeta, jokainen tavallaan, meillä näin.

Viikonvaihteen parisuhteen laatuaika taitaakin taittua yhteisesti duunissa. Huvi, hyöty ja yhteiselo, kaikki samassa paketissa. Taitaapa sinne mahtua myös joulupukin hommeleita.

Hyvää Itsenäisyyspäivää!

-Päivi-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti