tiistai 29. lokakuuta 2013

Saisiko olla: avokadopastaa?

Melko monessa blogissa ja lehdessä on ollut ylistäviä kehuja avokadopastasta. Alkuperäisen reseptin on kehittänyt kokki Alexander Gullichsen. Joten kokeillahan sitä piti meilläkin. Tällä ruualla on lukemani mukaan hurmattu ihmisiä mennen tullen. Ei siis muuta kun avokadokauppaan.


Kovin monimutkainen resepti ei ole. Chiliä, limeä, öljyä, tuoretta basilicaa, parmesanjuustoa, pecorinojuustoa, valkosipulia ja tietenkin sitä avokadoa ja pastaa. Suolaa ja mausteita. Ja uskokaa, reilusti. Avokado on niin mauton pallukka, joten mauseita tarvitaan, että saadaan jonkinlainen maku suuhun. 


Keitinveteen suolaa ja öljyä.Tähän aterian tekoon osallistui koko perhe. Tai noh, Anni otti kuvia, mä tein ja luin resepstiä, M ja R lähti ostamaan jälkiruokakarkit.
Lähestulkoon valmista.....Alkon viinisuositus tälle avokadopastalle. Aikast makia mun makuun. Mutta kuulemma passeli ruuan kanssa, jossa on käytetty limeä ja chiliä.

Mitään hurraa huutoja aplodien saattelemana tämä kyseinen ruoka ei saanut itseltäni, mutta R ja A veteli hyvällä ruokahalulla ja olisi varmaan vielä nuollut lautasenkin jos se olisi sallittu.
M suhtautui hieman skeptisemmin. Ei siitä sen enempää...

Ei muuta kun kaikki kokeilemaan tätä ruokailmiöksi noussutta pastaherkkua!
Valoa pimeyteen ja herkullista viikkoa!

                                                           -Päivi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti