lauantai 30. elokuuta 2014

Lempiblogeista ja niiden seuraamisesta

Hola tyypit!

Viime kirjoituksen jälkeen kommenttiboksissa oli maininta blogien lukemisesta. Aloin tätä pyöritellä päässäni, lähinnä omalla kohdallani. Mistä tykkään, mistä en, mitä haluan seurata ja minkä klikkaan nopeasti ruksista pois kauas bittiavaruuteen.

Luonnollisesti ensimmäisenä huomio kiinnittyy blogin ulkoiseen olemukseen. Jos nyt vaikka puhutaan näistä ns. lifestyleblogeista (jotka kuuluvat omiin suosikkeihin), voi heti ensi silmäyksellä sanoa, onko tuo lifestyle sitä, minkä koen kiinnostavana.

Toisena huomio tietysti kiinnittyy tekstien sisältöön. Mitä sanottavaa kirjoittajalla on ja miten hän asiansa ilmaisee. Itsensä kova korostaminen ei jaksa kiinnostaa kovin kauaa. Huokuuko tekstistä lämpö ja kiva henki vai onko kirjoittaja kovasti pahoillaan, aina ja kaikesta.

Joissakin kohtaa olen myös törmännyt blogeihin, joiden pitäjät ei kestä arvostelua kommenttiboksissa yhtään. Vaikka arvostelu olisi hyvinkin asiallista ja oman näkemyksenä esiintuontia. Tosin on myös näitä kommentoijia, jotka tarkoituksella haluaa loukata bloggaria. Ihmisluonto on toisinaan häiriintynyt.

Blogini etusivulla on useita blogeja, joita seuraan. Yksi niistä on supersuosikkini, nimittäin TÄMÄ.

Marian blogi on visuaalisesti erittäin kaunis ja teksti on aina tekstiä, josta jää hyvä mieli.

" Kaikki mitä rakastin" blogi löytyy täältä: KLIK. Mieletön fiilis, joka huokuu kuvista ja sisällöstä, ei varmasti jätä kylmäksi.

Kolmen kovan joukkoon kuuluu myös tämä: KLIK. Purjehtimisen saloista, kodin kautta vaatteisiin. I like muchos!
Maailma on blogeja täynnä, toinen toistaan mielenkiintoisempia. Mitä te luette ja seuraatte? Laittakaahan kommenttiboksiin vinkkejä!

Rentoa perjantaita!

-Päivi-

1 kommentti:

  1. Mun suosikkiblogit ovat Sisustus ja sepustus sekä Kristallinhohtoa. Seuraan toki monia muitakin blogeja, mutta oma kiinnostukseni kohdistuu enemmänkin pieniin jokaisena päivänä toteutettaviin vinkkeihin kuin muotiin. Mutta tätähän sä kysyit :)

    VastaaPoista