torstai 4. heinäkuuta 2013

Plan for weekend

Aikasmoinen action viikonloppu taitaa olla tulossa. Ei sillä, etteikö jo hiukan polttelisi tulevat ajanvietteet. Perjantaina kun suljen oven töissä perässäni, alkaakin hemmetinmoinen kiire siirtyä vanhaan kotikaupunkiin niin ihanien ja rakkaitten vanhojen (ei iältään, kiitos Maarit) ystävien erittäin huippuseuraan.

Meillä saattaa illan aikana pulputa tarina jos toinenkin. Ehkäpä yhteisiä vuosia, retkiä, hetkiä ja elettyä elämää on runsaasti ja niihin palataan porukalla ainakin kerran kesässä. Tosin kaikki retket ja hetket ei ole enää tarkassa muistikuvassa, tai ainakin toisilla himmeämpänä ja toisilla kirkkaampana.
Kuten kuvastakin saattaa jossain määrin arvella, että kuivin suin ei tarvitse istua. Huomenna taitaakin olla teemana " Kuohuvaa kopallinen"
Kun kaikki laadut on maisteltu ja tarpeeksi puhuttu yhteen ääneen ja naurettu monelle hyvälle jutulle, on aika siirtyä huvielämän pyörteisiin...


Eurivin paikka itseoikeutetusti, ellei muuten niin kyynerpäillä.

 
Jos itse missaan eturivin Cheekin esiintyessä, ainahan mulle jää toi Stig. Melkein sama asia, mutta eturivissä tuskin on tunkua.
 
Matka jatkuu aamulla (päivällä) kunhan Mies saa itsensä ajokuntoiseksi ja saan istutettua itseni tarakalle kohti pääkaupunkiamme. Hei, me saadaan kuleksia ilman sen suurempaa aikataulutettua ohjelmarunkoa ja tehdä mitä huvittaa!!
 
Puitteet Hesan majoituksessa on sanoisinko mahtavat:
 

  
Klaus K, täältä tullaan!
Kiitos J ja S, MAHTAVAA...
 
Eiköhän meillä aika kulu rattoisasti!!!
 
 
Ja vielä päivän päätteksi: tattadaaaa...
 
 
 
 
 
 
 


Mahtavaa kaiken kaikkiaan ja on tätä jo odotettu. Hienoa nähdä ne "vanhat" ystävät, Helsingissä poukkia tärkeitten ihmisten kanssa (tirsk!) ja parasta kulkea tätäkin retkeä tärkeimmän ihmisen seurassa <3
      

                                                            Vauhdikasta viikonloppua!

                                                                         - Päivi_Ei kommentteja:

Lähetä kommentti