lauantai 3. tammikuuta 2015

Bliniä ja kuvia

Nonni, kamera löytyi viimeisen reissun jälkeen. Vaan ei löytynyt muistikorttia. Kortti oli hukassa ja veikkaan, että on samassa paikassa kuin kolmet Applen korvanapit, joita en ole reissun jälkeen nähnyt.
Syyttävä sormi osoittaa Ramia ja Marttaa, jotka olivat tehokkaasti pakanneet viimeisillä loman tunneilla kun olimme Annin kanssa tehokierroksella kuluttamassa matkakassan euroja.

MUTTA SIIS... Lähetin tänään lempi-ihmiseni ostamaan uutta muistikkorttia järkkäriin. Ostosmatka oli kuin eräästä suomalaisesta tv-sarjasta. Siinä Sulo tuli kotiin lampaiden kanssa. Oma Suloni tuli kotiin uuden ruohonleikkurin omastajana, mutta toki taskussa oli myös muistikortti.
Kamera räpsyi tänään.


Hei, ja sitten tehtiin blinejä...Ja syötiinkin niitä... Lisukkeiden kera.No niin, nyt on kuvia otettu ja blinit syöty. Täytyy kyllä sanoa, että ei mitään suurempaa intoa tullut kyseiseen lajiin. Nyt on menty läpi idästä blinit, uuden vuoden vastaanotolla ihan toisaalta tortillat lisukkeineen. Olisiko huomenna lähiruuan vuoro? Koekeittiö testaa paistin teon salat huomenissa. ;)

Mukavaa loppuiltaa lukijat. Jännityksellä jäämme odottamaan loppulomapäivien hankintoja...

p.s. erityisterveiset: äidille pus ja <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti